viernes, 3 de octubre de 2014

LA MALETA VIATGERA

La maleta viatgera és un recull de materials de la biblioteca de l’escola, adequats a una edat determinada i que els alumnes s’emporten a casa voluntàriament durant una setmana per llegir, mirar, compartir,... Hi trobem una selecció variada de materials: llibres d’imaginació, coneixements i entreteniments. És un servei de préstec molt especial i molt esperat per l’alumne.


Què hi ha dins?

A la maleta s’hi troba també una llibreta on la família i l’alumne poden fer coses diverses: explicar el llibre que han triat, si els ha agradat o no, si el coneixen... i també si volen poden fer un dibuix o altres activitats que se’ls acudeixin, ja que el que es pretén és fer volar la imaginació a pares i fills/es i gaudir de la companyia mútua. 
El contingut de la maleta varia en funció del curs, dels interessos o de les peticions de l’alumnat.Com poden obtenir els alumnes aquesta maleta? Què fem a l'escola?

A l'hora de biblioteca es realitza un sorteig amb els noms dels alumnes, s'extreu un paperet i l'afortunat se l'enduu a casa. El proper dia que a cada curs li toca biblioteca, l'alumne torna a portar la maleta, ens la comenta i ens llegeix el què ha escrit a la llibreta.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario