viernes, 3 de octubre de 2014

LA BIBLIOTECA DEL 25. QUE HI PODEM TROBAR?

La biblioteca escolar és un espai fonamental de comunicació i d'intercanvi en el qual la lectura, la investigació i la recerca tenen el seu lloc de trobada. Aquest recurs pedagògic de primera magnitud, esdevé un dels veritables motors de l'escola al voltant del qual gira el desenvolupament curricular.

La Biblioteca del 25 actualment disposa de més de 8.000 exemplars de llibres. Trobem una gran diversitat de llibres, ja continuament, s'incorporen moltes novetats i s'amplia el fons bibliogràfic per tal de donar resposta a les vostres necessitats. A més també hem rebut donacions d'alguns exemplars per part de famílies, mestres i algunes editorials, fet que és d’agrair.


Dins d'aquests més de 8.000 exemplars, trobem llibres de diversos gèneres i/o tipologies i s'organitzen en diverses seccions: coneixements, imaginació, aventures, misteri o por, àlbums il·lustrats, contes populars, còmics, llibres de buscar, poesia, teatre, música, col·leccions de classe,...  tots ells adequats a les diferents edats escolars de l'alumnat.Els nens/es poden escollir lliurament el llibre que més el satisfà. La catalogació i la classificació ens permet millorar i afavorir la recerca del llibre que volen.


D'altra banda, trobem un volum important de revistes infantils, diccionaris i atles. Revistes com el Cavall fort, el Tatano, Tretzevents, CucaferaReporter Doc, Tiroliro, Piu Piu,... així com diccionaris, enciclopèdies, atles,... entre d'altres. 


També hi ha un espai amb trencaclosques, titelles i maquetes exposades que serveixen de suport en l'explicació de contes. A continuació podem veure com l'Eulàlia explica els contes i algunes maquetes que  utilitza per explicar els contes populars:

No hay comentarios:

Publicar un comentario