viernes, 3 de octubre de 2014

LA BIBLIOTECA DEL 25. QUE HI PODEM TROBAR?

La biblioteca escolar és un espai fonamental de comunicació i d'intercanvi en el qual la lectura, la investigació i la recerca tenen el seu lloc de trobada. Aquest recurs pedagògic de primera magnitud, esdevé un dels veritables motors de l'escola al voltant del qual gira el desenvolupament curricular.

La Biblioteca del 25 actualment disposa d'uns 10.000 exemplars de llibres. Trobem una gran diversitat de llibres, ja que continuament, s'incorporen moltes novetats i s'amplia el fons bibliogràfic per tal de donar resposta a les necessitats dels nostres alumnes. A més també rebem donacions per part de famílies, mestres i algunes editorials, fet que és d’agrair.

Dins d'aquests 10.000 exemplars, trobem llibres de diversos gèneres i/o tipologies seguint la Classificació Decimal Universal (CDU) i s'organitzen en diverses seccions
Coneixements, àlbums il·lustrats, contes populars, poesia, faules, còmics, col.leccions...
Llibres de diferents temàtiques com: la mort, la por, la gelosia, les emocions, el bullying, els hàbits, l'amistat...
Llibres de diferents característiques: de tocar, amb finestretes, de formes geomètriques, amb llanterna...  
Llibres segons el seu tipus de lletra: PAL, lligada, PAL/lligada, PAL/impremta... 
Tots ells adequats a les diferents edats escolars de l'alumnat. 

Els nens/es poden escollir lliurament el llibre que més el satisfà i que sigui adequat al seu nivell de lectura. La catalogació i la classificació ens permet millorar i afavorir la recerca del llibre que volen mitjançant una icona que porta cada llibre.





















No hay comentarios:

Publicar un comentario