jueves, 3 de marzo de 2016

NOVETATS DEL MES DE MARÇ

Aquest mes de març tenim un munt de novetats a la nostra biblioteca com: el Diari d'una penjada 9, Els Pitjors anys de la meva vida 7, un nou llibre del Jaume Copons, Sant Jordi de les Galàxies, una nova col.lecció del mateix autor de Els Futbolíssims, que es diu Els Forasters del temps. Un llibre que és diu Vordak l'ultramalvat i tres albums il.lustrats preciosos: De quin color és un petó?, Els fantasmes no truquem a la porta i Laberint de l'ànima.


Entre els mesos de març i d'abril  rebrem un altre llibre del Jaume Copons, La Llegenda del mar, Els Futbolíssims 8 i Capità Calçotets 12.

























L'autora i il.lustradora de El Monstre de colors i El buit, Anna Llenas. Ha tret un nou llibre, Laberint de l'ànima, és un deliciós recorregut per les emocions de l'ésser humà, una obra descriptiva i poètica al mateix temps, que ens ajuda a reflexionar, identificar i fins i tot gestionar el nostre món interior, el nostre laberint.
Un camí tan complex com apassionant. Díficil de preveure, però on l'aventura, l'emoció i la imaginació estan del tot assegurades.
La teva ànima té tants rostres, pensaments i sentiments com estats en què et puguis trobar. Alguns d'ells són amables, lluminosos i d'altres ben obscurs. Aquest llibre és una col.lecció de 58 emocions i estats de l'ànima que et convida a retrobar-te amb cadascun d'ells en un viatge al teu interior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario