domingo, 8 de mayo de 2016

NOVETATS DEL MES DE MAIG

Aquestes són les novetats del mes de MAIG. Us fem una mica de resum d'algunes d'elles:

Marcel·lí El Marcel.lí és un nen com qualsevol altre, però pateix una curiosa molèstia: es posa vermell sense cap motiu. I no sap per què. Un bon dia coneix lArnau, que també pateix una curiosa molèstia: esternuda sense motiu. I no sap per què. És amistat a primera vista.
El gran dia Un sol dia pot canviar tota una vida. Quatre nens ho descobriran. El seu futur està en joc. El compte enrere ha començat. Quatre destins excepcionals! Tots aquests nens persegueixen un somni amb una determinació que creix dia a dia.
Camí a l'escola Viuen al mig del desert, a les profunditats de la tundra, en un poble perdut a la sabana o al vessant remot d’una muntanya. Els seus pares no tenen diners i els necessiten per treballar en les feines de casa. Per si això fos poc, el camí que duu a l’escola és llarg i perillós i ho fan malgrat les adversitats, les inclemències del temps o una geografia descoratjadora, però amb un únic objectiu al cap: el futur.
Frena, Càndida, frena! La Càndida s'adona que ja té edat de menjar-se el món. S'enfila a la moto dels quinze anys i pel camí topa amb l'amor, s'entusiasma i s'estimba. Però la Càndida no té cap intenció de frenar.
El noi que nedava amb les piranyes L’oncle Ernie es queda sense feina, però aviat se li acut una idea: convertirà casa seva en una fàbrica d’enllaunar peix. A l’Stan, el nebot de l’Ernie, no li agrada gens aquesta nova vida i decideix fugir amb una companyia de fira ambulant. El viatge li canviarà la vida, i coneixerà el gran Panxo Pirelli: l’home que neda amb les piranyes!.
Inseparables Eren inseparables fins que un dia va passar una cosa terrible? Narrada en primera persona i amb una sabata com a protagonista, aquesta original història ens fa partícips d'un viatge tan incert com traumàtic, que acaba de la forma més insospitada. Un àlbum que apropa als nostres infants una altra realitat...
NYAC-NYAC, el monstre menjallibres El protagonista d'aquest conte és un monstre anomenat Nyac-Nyac al que li agrada mossegar el que es va trobant per les cases: el sabó, l'aneguet de goma de la banyera, els dits del peu. Però el que més li agrada són els llibres. El petit monstre es va colant en els contes clàssics, com Rínxols d'or, Caputxeta vermella, Les mongetes màgiques ..., canviant els arguments.
Digue-l'hi a la mare Digue-l'hi al pare Avui plou i toca quedar-se a casa. Sort que en Martí té uns pares fantàstics i mai li diuen NO. I és que estan molt ocupats i volen aprofitar el dia per fer mil coses. Així que en Martí també l’aprofitarà, i molt...Com pot acabar un dia de malifetes en llibertat?.
El misteri de la mansió cremada Anna Dedalus és la filla d'un famosos detectius, té setze anys i també és detectiu, la millor del seu país. Ha resolt centenars de casos, quan la policia no sap cap a on anar, la criden a ella. Anna els ha resolt absolutament tots. Tots menys un, precisament el que li va costar la vida als seus pares dins d'una misteriosa mansió, una mansió que va acabar cremada.
Percy Jackson i els Déus de l'Olimp núm. 2, 3, 4, i 5 i també Percy Jackson i els Déus Grecs.


No hay comentarios:

Publicar un comentario