lunes, 13 de junio de 2016

NOVETATS DEL MES DE JUNY

Aquest mes de juny en quant a col·leccions tenim com a novetats: la continuació de Pulsacions que es diu Batecs, el número 6 de l’Oriol Pelacanyes, el número 13 de Zona Zombi , el tercer llibre de la Xènia, el número 9 d’Els Futbolíssims, el número 4 de Les Coses de la Lota i una nova col.lecció que es diu Txell Espiell.

diferent. 263 dies després de l’accident, en Fèlix es desperta a l’hospital. No recorda res de la seva vida anterior, no sembla que tingui emocions, és excessivament sincer en tot el que pensa, ha desenvolupat habilitats gairebé fantàstiques i no reconeix ni els seus propis pares. El coma l’ha fet canviar, i ben aviat tothom s’adona que en Fèlix ha deixat d’existir: ha estat substituït per una altra persona. I aquesta altra persona necessita un nom. Un nom diferent.

El senyor Bello i l’elixir blau. En Max viu sol amb el seu pare. Per al seu dotzè aniversari només desitja una cosa: tenir un gos. Un bon dia topen amb en Bello, un gos vagabund, i el pare, accedeix a acollir-lo durant uns dies. Però tot es complica quan en Bello llepa el líquid blau que una velleta ha portat a la farmàcia del pare i, de cop, es transforma en el senyor Bello, un individu estrafolari que parla d’una manera molt especial.

Notícies del senyor Bello. Ara que només queden quatre gotes del famós elixir blau, en Max i el seu amic, el senyor Bello, que abans era un gos, hauran d’afanyar-se a buscar l’única ampolleta d’elixir blau que hi ha al món, o bé descobrir-ne la fórmula secreta, això si no és que en Bello es resigna a tornar a ser un gos molt pelut que parla amb lladrucs. Aquesta recerca els durà a viure plegats aventures molt sorprenents.

El lladre d’entrepans. El Martí està desesperat perquè cada dia li desapareix l'entrepà de dins la carmanyola. Per això decideix investigar per tota l'escola, per saber qui és el responsable d'aquests robatoris que li fan passar tanta gana.

La Mia es fa gran. La Mia té nou anys i ens explica aquí l’extraordinària aventura de fer-se gran. Descobreix quins canvis experimenta el cos d’una nena durant la pubertat. La seva pediatra respondrà a totes les preguntes.  

La vaca que va pondre un ou. La vaca Elvira està molt trista i se sent poc especial perquè no sap anar amb bicicleta ni caminar només amb dues potes com les altres vaques. De nit, les gallines de la seva granja tramen un pla perquè l'Elvira recuperi l'autoestima. I al matí L'ELVIRA HA POST UN OU!!!!!. 

El lleó i l’ocell. Un dia de tardor, el lleó troba un ocell ferit a prop del seu jardí. És el començament d’una gran amistat.

El jardí curiós. Un dia, un nen curiós anomenat Liam descobreix un jardí en dificultats mentre explora la seva ciutat monòtona i grisa. Decideix ajudar a fer créixer les plantes, sense ni tan sols imaginar-se el que està a punt de provocar. 

L’Otto és un rinoceront. Amb el seu llapis màgic, en Topper dibuixa un rinoceront que cobra vida i fa anar de corcoll tot el veïnat. Entre tots miraran de posar remei al desgavell causat per aquest nou inquilí.

Cuida’m. Què et semblaria si et fes un arc i unes quantes fletxes? En Roc diu: De cap manera: és massa perillós. I una foguera? proposa el senyor Bocí. Fa fum, i no és bo per a la salut. El món a l’inrevés: l’adult pregunta al nen com s’han de cuidar les criatures; i el nen renya l’adult perquè les propostes de joc que fa són massa perilloses.

Lili. Una vegada, en un poblet, hi vivia una nena normal que es deia Lili. Bé, era normal tret de per una cosa… La Lili tenia els CABELLS vermells com el FOC, cremaven tot el que tocaven. A la Lili li costava fer amics, ser diferent li portava molts problemes. Però… I si al final ser diferent fos un avantatge?.

Un elefant una miqueta empipador. És gran, blau, manaire i es presenta sense avisar. Què és? Un elefant una miqueta empipador, és clar!.

Calma. ¡Dora està MOLT ENFADADA i Joan està MOLT TRIST! ¡Joan està MOLT ENFADAT i Dora està MOLT TRISTA!. Inclús els millors amics poden barallar-se alguna vegada... A vegades el que s’ha de fer és mantenir la calma.

Vaixells per al pare. En Buckley i la seva mare viuen en una cabana molt bonica a la vora del mar. A en Buckley li encanta fer vaixells de fusta que després llança a l'aigua. Si no tornen, sap que li han arribat al seu pare, a qui troba molt a faltar.

Dents de lleó. Delicada il.lustració que a mesura que van avançant les pàgines del llibre va guanyant amplitud.

El gran llibre dels mites grecs. En aquest llibre trobaràs dotze de les històries més conegudes de la mitologia grega, relatades amb un llenguatge col·loquial i accesible.
Marc Màrquez la historia d’un somni. Per primera vegada en forma de còmic, descobrim la trajectòria del carismàtic pilot de Cervera, des de que els seus pares li regalen la seva primera moto de gasolina amb 4 anys, fins a assolir el seu primer títol mundial de MotoGP. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario