domingo, 25 de septiembre de 2016

NOVETATS DEL MES DE SETEMBRE

AQUEST MES DE SETEMBRE LA BIBLIOTECA TORNA CARREGADA DE NOVETATS: ÀLBUMS IL.LUSTRATS, NOUS NÚMEROS DE COL.LECCIONS I NOVES COL.LECCIONS, LLIBRES QUE TRACTEN DE TEMES MOLT ACTUALS...

ESPEREM QUE US AGRADIN.



 La Tea Stilton torna amb noves aventures: al carib, a Hollywood i a Madagascar.

El 6è llibre de L'Agus i els monstres.

El 9è llibre de la saga del Gats Guerrers, només publicat en castellà.

Piruetes sobre gel: La Cleo, l'Angèlica i la Sàdia, tres amigues inseparables amb un mateix somni: Brillar sobre el gel!.

 Els Forasters del temps: el 2n llibre, recordeu que és el mateix autor de Els Futbolíssims.

La banda de la Zoè: el número 12,amb una nova aventura a Canadà.





La Fina Ensurts: La Fina és bufona, molt bona nena i ho aprova tot, però això és un gran problema. Perquè en el món on viu, Espantilàndia, cal ser lleig, mala persona i suspendre-ho tot per no ser friqui. Un dia, quan la Fina arriba a casa, els pares, en Corduli i l’Horrorosa, li proposen un viatge cap a un món on ella no serà la rara.

Ens agrada el futbol i el gran llibre dels esports del Geronimo Stilton pels més esportistes.

Una ampolla al mar de Gaza: Tracta del conflicte actual entre Palestina i Israel vist a través d’un noi palestí i una noia israeliana que mantenen relació a través de missatges electrònics.

L'aventura de SaïdSaïd, un jove marroquí, deixa el seu poble, i la gent que estima per llançar-se a l'aventura d'obrir-se camí a Barcelona, on aviat comprova que les coses no són fàcils per als qui fugen de la misèria i que l'odi i la violència són habituals a la vida.

L'home del records: La provocativa història d’un nen que experimenta una cosa increïble i n’emprèn una altra d’impossible. Aquest llibre qüestiona els valors que sempre hem donat per fets i torna a examinar les nostres creences més profundes.





El cocodril a qui no li agradava l'aigua:Tothom sap que als cocodrils els encanta l'aigua, però aquest petit cocodril és diferent, no li agrada gens ni mica l'aigua, s'estima més enfilar-se als arbres. I si aquest cocodril no fos pas un cocodril?.

El senyor serp:El senyor serp acaba de despertar-se de la letargia i busca amics. Però no tot el que es mou, o és allargat, o prim és una serp. El senyor serp es mou per un jardí i cada vegada que creu haver trobat un amic, en realitat s'equivoca. Què haurà passat? Per què hi ha tants objectes escampats pel sòl?.


El gat, el gos, la caputxeta vermella, els ous explosius, el llop i l'armari de l'àvia:
Aquesta és la història d'un gat contacontes, un gos mooolt preguntaire i una Caputxeta Vermella amb una supercistella voladora plena d'ous explosius.

Jane, el zorro y yo:Hélène sufre el acoso y la intimidación de sus compañeras de colegio. Cuando cruza el patio o sube la escalera que conduce al aula de arte piensa en cuánto le gustaría ser invisible.Durante una temporada se refugia en el mundo de "Jane Eyre", la primera novela de Charlotte Brontë, cuya protagonista, criada en un orfanato, lucha por hacerse un lugar en el mundo. Pero un día, durante una acampada escolar, Hélène ve un zorro en la linde del bosque y, en un instante revelador, intuye que buscar consuelo en su heroína de novela ya no basta, y que algo tendrá que cambiar en su vida...

Sóc l'adila:Adila és una nena pakistaní que adora el col.legi i somia arribar a ser professora o metgessa. Un dia escola al seu pare dient que ella estaria més segura a casa amb els seus pares. Trista i preocupada, Adila parla amb la seva professora. Al dia següent la professora visita els seus pares i els explica la història de Malala Yousafzai, Premi Nobel de la Pau al 2014.

Otto autobiografía de un osito de peluche: Alemania está en guerra y David recibe como regalo de cumpleaños, a Otto, un osito de peluche. Con él y su amigo Oskar vivirán diversas aventuras. Hasta que a David se lo llevan a un campo de concentración y entonces Otto se queda con Oskar. Pero la ciudad sufre un bombardeo y Oskar huye dejando atrás a Otto, que es rescatado por un soldado americano a quien salva la vida, este regala el osito a su hija, pero Otto está roto y manchado y acaba en el cubo de basura. Poco después es rescatado y acaba en el escaparate de una tienda de antigüedades. Un día Oskar pasa por allí y lo reconoce y se lo lleva a su casa y poco después se encuentra con David.

No hay comentarios:

Publicar un comentario