miércoles, 2 de noviembre de 2016

NOVETATS DEL MES D'OCTUBRE

US PRESENTEM LES NOVETATS DEL MES D'OCTUBRE


Les col.leccions DIARI D'UNA PENJADAELS FUTBOLÍSSIMS i TOM GATES han tret el número 10 i el DIARI DEL GREG el número 11.

PRINCESES DRAC: La Bamba viu tranquil·lament al seu castell amb la seva mare, la reina. I un dia rep una carta del príncep Rosko dient-li que se n'ha enamorat. I que s'hi vol casar. Però ella no en vol ni sentir a parlar. Per sort, hi ha altres princeses i un mag i un ou de drac i fins i tot dos lladres en un bosc ple de bolets verinosos..., que ho trastoquen tot.

HOPI: Una nit de lluna plena a l'Internat Sharlok Home, el Ferran es troba màgicament amb Hopi, un cadell molt petit. Ells dos amb la Balbina formaran un jove equip de detectius encara inexperts, però valents!. S'hauran d'enfrontar a l'horrible Professor Salami, al Sibiuda, i al misteri dels calçotets desapareguts... Se'n sortiran?.

EL NOI DEL PLANTER: En Jan Dosrius juga tranquil·lament a la plaça de Puigreig. El que no sospita és que en poques setmanes tindrà el seu somni a l'abast: el cridaran del millor club del món per fer les proves d'accés al planter. El Jan té el futbol al cap, i als peus, quan n'hi ha d'altres que només el tenen a les cames. I això és el que busca el caçatalents: un nano que vegi el joc des del camp, mentre es juga. Que tingui ulls al clatell i sentit comú. I que en lloc de botes, calçi guants. Però el dia a dia és dur. I en Jan haurà d'acostumar-se a molts canvis i que això no l'afecti quan surt al camp.

JACKY HA-HA: Aquesta és la història de la Jacky. Convertida en la bromista de classe per evitar que es riguessin d'ella per la seva tartamudesa, un bon dia decideix deixar d'estar sempre de broma i ser més seriosa. Però descobrirà que li és impossible no ser divertida...i que els professors no la castiguin! És així com haurà de triar entre estar castigada tot el curs o participar al MUSICAL de l'escola.

LES DUES MANTES: La Roda ha de marxar del seu país i buscar-ne un de nou. Quan hi és tot li sembla estrany: la gent, les paraules, fins i tot el vent. La multiculturalitat, les oportunitats i les dificultats d'integració, la preservació i l'adquisició de la identitat, l'aprenentatge de les llengües i l'amisat.

SENTIMENTS: Felicitat, gelosia, valentia, vergonya, entusiasme… Un àlbum encunyat molt original per explorar el món de les emocions. Amb il•lustracions grans i textos senzills que ajudaran l’infant a reconèixer en cada pàgina els seus propis sentiments.

MAX I ELS SUPERHEROIS: A Max el fascinen tots els superherois, però en té un de preferit. En realitat, es tracta d’una superheroïna: Megapower! Ella és valenta, pot programar computadores i desactivar bombes, té ultravisió i una força descomunal… Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i Max sap molt bé per què.

SARAH'S SCRIBBLES CRÉIXER ÉS UN MITE: Ets únic i irrepetible? Gaudeixes socialitzant-te per inflar el currículum? Créixer i madurar són uns reptes fascinants per als quals et sents superpreparat/da?. Aquest còmic mostra els horrors de la vida moderna.

Una de les novetats del mes de maig va ser el llibre EL CAMÍ A L'ESCOLA que va agradar molt als nostres alumnes i ara han tret l'àlbum il.lustrat que tenim a la nostra biblioteca i que a més a més els nostres alumnes de 5è podràn gaudir d'ell, ja que el porten a la seva maleta viatgera.


Aquest àlbum il.lustrat recull fotos sorprenents de nens i nenes de tot el món enfrontant-se cada dia al seu camí per arribar a l'escola fent front als desastres naturals, creuant rius, ports de muntanya i cims vertiginosos per arribar a l'escola: no importa com vagis a l’escola, el més important és arribar. N’hi ha milers de nens i nenes que ni tan sols tindran mai l’oportunitat d’anar a escola. Per als que són prou afortunats com per poder-hi anar, el camí a l’escola es fa llarg i perillós. Alguns nens i nenes fins i tot han de dur els seus pupitres, o bé carregar recipients feixucs plens d’aigua potable!.

Ens aquest àlbum il.lustrat ens parla de la importància de l’educació i del compromís físic que els nens estan disposats a realitzar cada dia per aconseguir-la.


No hay comentarios:

Publicar un comentario