martes, 21 de noviembre de 2017

LA MALETA VIATGERA

La maleta viatgera és un recull de materials de la biblioteca de l’escola, adequats a una edat determinada i que els alumnes s’emporten a casa voluntàriament durant una setmana per llegir, mirar, compartir,... Hi trobem una selecció variada de materials: llibres d’imaginació, coneixements i entreteniments. És un servei de préstec molt especial i molt esperat per l’alumne.


Què hi ha dins?

A la maleta s’hi troba també una llibreta on la família i l’alumne poden fer coses diverses: explicar el llibre que han triat, si els ha agradat o no, si el coneixen... i també si volen poden fer un dibuix o altres activitats que se’ls acudeixin, ja que el que es pretén és fer volar la imaginació a pares i fills/es i gaudir de la companyia mútua. 

El contingut de la maleta varia en funció del curs, dels interessos o de les peticions de l’alumnat.Com poden obtenir els alumnes aquesta maleta? 

A l'hora de biblioteca es realitza un sorteig amb els noms dels alumnes, s'extreu un paperet i l'afortunat se l'enduu a casa. El proper dia que a cada curs li toca biblioteca, l'alumne torna a portar la maleta, ens la comenta i ens llegeix el què ha escrit a la llibreta. I si ha fet un escrit i un dibuix molt treballat al penjem al blog de la biblioteca.

Us presentem algunes de les valoracions de les maletes viatgeres que han fet els alumnes de la nostra escola de P5 fins a 6è. Com veureu alguns d'ells i elles han fet d'escriptors, fent una explicació impecable del que els havien semblat els llibres, uns altres han fet de cuiners, alguns fins i tots ens han portat el que van cuinar perquè ho provéssim, d'altres han fet de mags i ens han fet el joc de màgia que havien après, d'altres han fet de dibuixants, amb uns dibuixos increïbles i d'altres han fet manualitats. 

MOLTES GRÀCIES PER LES VOSTRES VALORACIONS!!!!!

CURS 2017-18
CURS 2016-17

CURS 2015-16

CURS 2014-15
No hay comentarios:

Publicar un comentario