lunes, 20 de noviembre de 2017

MÉS NOVETATS DEL MES DE NOVEMBRE

Seguim amb novetats del mes de novembre, tenim la continuació de varies col.leccions:


DIARI D'UNA PENJADA 12. ARA SÍ, PENJADA DEL TOT!

DIARI DEL GREG 12. L'ESCAPADA

DRAGON GIRL 2. EL PROFESSOR ROBOT

LES COSES DE LA LOTA 6. UN VIATGE MOLT SALVATGE

CASES. ATLES DE LLARS DEL MÓN
Cada casa té la seva pròpia personalitat, que cada edifici o construcció és irrepetible, únic, diferent de la resta. Les cases del món tenen ànima, i aquesta ànima no té res a veure amb el seu estil, ni amb la bellesa ni tampoc amb el luxe… és el sentiment que desperten quan hi entres.

EL MÓN ÉS CASA MEVA
Aquest llibre ofereix al viatger un busseig sensorial per la vida dels nens que faran el món del demà. Vine a conèixer els nens del món: les seves famílies, els seus jocs, les seves festes, les seves postres favorites i, especialment, els seus somnis.

LA IAIA NO HI TOCA
La meva iaia no hi toca, entre el seu pentinat de Darth Vader, la seva obsessió per guanyar premis pels poemes que escriu i aquesta mania de recitar versos quan baixo de l’autobús escolar, m’estic tornant boig. Els meus pares tenen feina, i no em queda més remei que passar-me les tardes a casa de la iaia Petúnia.

EL LLAPIS MÀGIC DE LA MALALA
Quan la Malala era nena al Pakistan desitjava un llapis màgic. Ella el faria servir per dibuixar un forrellat a la seva porta perquè els seus germans no la molestessin, per aturar el temps i així poder dormir una hora més cada matí, per eliminar la pudor de l'abocador que hi havia al costat de casa seva. Però la Malala va créixer, el seu món va canviar i també van canviar els seus desitjos. El seu dret d'anar a escola va ser amenaçat simplement, per ser nena. En lloc d'un llapis màgic, va agafar-ne un de debò. I va escriure tota sola a la seva habitació sobre els desafiaments als quals s'enfrontava.



No hay comentarios:

Publicar un comentario